Honda TRX700XX Forum - Club700XX banner
1 - 20 of 30 Posts

·
Premium Member
Joined
·
686 Posts
Discussion Starter · #1 ·
...been EXTREMELY slow (to the point of totaly unuseable) the past few hours for anyone else? I haven't been able to get on at all! :steamed::mad:
 

·
Registered
Joined
·
788 Posts
It was like that for me today also. Seems to be OK now though. Before if I were to click on a post or try to reply it wouldn't load for almost a minute.
 

·
Registered
Joined
·
734 Posts
Yup, sucked until maybe 20 min ago.
 

·
Premium Member
Joined
·
686 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Ok thanks, I thought it might have only been me. It would take literally 10-12 minutes to load the forum index page, and all the images would be broken.

Had the host restart the server, seems good now.
 

·
Registered
Joined
·
788 Posts
Cool thanks!!!:thanks::thanks:
 

·
Premium Member
Joined
·
1,790 Posts
yes i havnt been able to even get it to load but now it seems to be doing better
 

·
Registered
Joined
·
102 Posts
lol...droby if ONLY you were BLACK AND GREY....it would be like the spped of a greased weasel or at the speed of a thousand leaping gazelles.....lol.....outspeeding a red n black rocket ...isnt that right Nikki ? rofl...j/k man ...its an XX = ALL GOOD !!!
 

·
Registered
Joined
·
102 Posts
lol.....what a "fowl" comment ...lmao.... would go with a WEDGE TAIL eagle ..perhaps.....now theres a tough predator strangely enough no red on it ...has got black tho...with a tinge of grey in places and uber fast when swoops.. :p ( couldnt resist mate )
 

·
Premium Member
Joined
·
3,923 Posts
1 - 20 of 30 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top