Honda TRX700XX Forum - Club700XX banner
1 - 8 of 8 Posts

·
Premium Member
Joined
·
520 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Anyone had any trouble with the pc5. First look at my signature. Ok I loaded a map from the dynojet site as per my mods and the bike is running like crap it bog like a lean bike until 4000 rpm. The bike idle like a champ. Then as soon as I unhook the pc5 the bike I snap the throtle and run well until high rpm turning lean. Also I hooked again the pc5 but loaded the blank map and still bug, can the pc5 be defective brand new?? Also my bike is a 2008, I shoud'nt have trouble even if my year was'nt listed for the pc5? I real disapointed:(

Also the basic like the ground, connectors and tps calibration has been checked and carefully...

Thank for any input
 

·
Premium Member
Joined
·
520 Posts
Discussion Starter · #4 ·
The alba with the full exhaust, the bike is not driveable it bug so bad, I just can't believe the thing is not defective.
 

·
Registered
Joined
·
1,294 Posts
I loaded that same base map and had no issues at all. I am thinking that since it is still happening when you load the blank map that it has to be an issue with the PCV. I would tell you to check connectors ect but as you said you have I would call DynoJet and see what they say. I have called them before about my PCIII for my GSXR-1000 and they were very helpful. It doesnt hurt to see what they have to say. If that doesnt work, contact the place you bought it from and tell them it is faulty and you want to exchange it
 

·
Premium Member
Joined
·
520 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Ok guys had a call to Jay at dynojet and found that the rpm extend fonction was checked enable. unchecked it to disable and problem solve, now heading to the dyno! Thanks for your time;)
 

·
Registered
Joined
·
1,294 Posts
See. Told you they were helpful :D
 

·
Premium Member
Joined
·
520 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Yeah you told me so;) that why I enjoy this site actually this the only place I post!
 
1 - 8 of 8 Posts
Top