Club700XX - Honda TRX700XX Forum - Reply to Topic
Thread: fuel pump problem Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 
 
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Club700XX - Honda TRX700XX Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
02-08-2013 03:28 PM
Sid NavyNut,
Great and easy fix. You folks sure have some cold temperatures. No doubt Honda and all companies should do some cold weather testing in Canada. I am sure Can-Am does. The off-road community is huge there.
Congrats.
Sid
02-07-2013 05:26 PM
NavyNut Well I'm in Canada, it was -20c(without wind) today so I guess it froze because after putting a hairdryer on it for 10min it started working again. Went for a ride without a problem so all in all I guess it was just bad gas in it.
02-07-2013 03:55 PM
crwh45 Sid, Good point. Kind of why I asked if he popped started it. Even though with FI, the pump needs to be running, but usually if you don't turn off the peacock, you'd have enough fuel in there for it to fire over, and once started the pump would pick up.
02-07-2013 03:22 PM
Sid NavyNut,
Sure sound like a bad battery. Make sure the terminals are clean and tight. If it cranked and didn't start the next places to check would be spark and fuel delivery.
Note: When you say "frozen" where exactly, are you located?
Sid
02-07-2013 02:20 PM
crwh45 Could you have clogged fuel filters? Did you try pop starting it? Is your fuel lever on? A lot of people probably haven't changed out their filters, and it is a good idea. I don't think the pump is bad, haven't heard of one going bad yet.
02-07-2013 01:07 PM
NavyNut
fuel pump problem

Well this morning, started the xx, everything was good, was put it in the trailer, towed it to the trails and the xx is not starting anymore. Seems like I hear just a click click from the fuel pump. Can it be frozen or does it need to be changed completely ?

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome