Club700XX - Honda TRX700XX Forum - Reply to Topic
Thread: Exhaust Trouble Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 
 
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Club700XX - Honda TRX700XX Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
06-02-2009 01:56 PM
08TRX700XX Im using whatever came in it just put it on and rode it
05-28-2009 01:24 PM
Nash04 What type of silence are you using, the P3 or P1, if it's the P3 then it's causing too much back pressure which is then melting the packing, one of the 2Bros tech told me this.
05-21-2009 07:23 AM
08TRX700XX Im not running the Juice Box anymore, I upgraded to a PC and this was the first ride with that. I pulled the plug and it dosent look that bad, Im running bo's map with the leaned out idle. Im not sure what happened.
05-20-2009 10:01 PM
TRX_Sixpac_700xx What are your juice box settings at? Do you have stock air filter? With stock juice box settings chances are you'll run a hair lean if anything. Velocity/K&N air filter will make it run leaner. Have you checked your plug?
05-20-2009 09:12 PM
scuzz Sounds like you're running a little lean.



100% free webcam site! | Awesome chicks and it is absolutely free! | Watch free live sex cam - easy as 1-2-3
05-20-2009 07:34 PM
08TRX700XX
Exhaust Trouble

I just got back from my 2nd ride ever and looked at the pipe and it had changed colors on the end and looked like it got hot. So I took it apart and the end cap is fine but the piece that holds the packing in actually melted and then the packing must have started to blow out cuz its missing about half of it on the top section cuz the top bolts come out. Was wondering if anyone else was having any issues with them.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome